Post by alexinfuldi on Mar 9, 2022 11:42:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju märke ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
Nii mu naine kui mina saime eelmisel nädalavahetusel uued telefonid. Minu oma on LG G8 ja tal oli S10. Mäng hangub pidevalt või ei käivitu. Pole kindel, kas see on seotud Android 9-ga, kuid tõsiasi, et see esineb mõlemas meie seadmes, ei tõota head.
Annan sellele 3, sest telefonis ei saa ma mängida mitmekihilist oma õega, kes on samuti telefonis ja tahab minuga mängida, nii et kui nad mängu värskendavad, annaksin muidugi 5 tärni.
Armastan seda mängu väga ja ma arvan, et selles võib olla viga, kuid olen kindel, et te parandate selle, kuid mäng on suurepärane
Miks on see mäng mobiilis tasuta, aga steamis mitte?
Loodetavasti ei lähtesta mäng kõiki minu võimalusi nagu eelmisel korral. Kui jah, panen sellele 2 tärni 5-st, aga kui ei, siis annan sellele 5 tärni 5-st. (jah, kaotasin mu andmed)
Installisin mängu oma Nvidia Shield TV 2019-sse, kuid seda ei saa mängukontrolleritega mängida. Nii Xbox One kontroller kui ka Nvidia Shield Controller ei tööta.
Annan sellele 3, sest pühkimisnupud ei ole head
Algse pac-mani lõbus meelelahutus. Ma armastan seda lõbusat väljakutset, mis seisneb selles, et pead tõusma, vastasel juhul kaotad. Mulle meeldib ka see, kuidas erinevat värvi kummitused teenivad muud eesmärki kui meeletult ringi liikumine. See on lõbus ja loominguline mäng. 👍
PAC-MAN 256 - Endless Maze Παιχνίδια arcade lxqu
Pehme lukustatud ja loll uuendamise õpetus. Vaatamata juhistele ei saa lahkuda ega kasutada ekraanil ühtegi klõpsatavat nuppu peale mikrotehingu prügi.
Äge
See on hea mäng, kuid mobiilis pole seda väärt. Ostke see mäng konsoolis või Steamis, kui proovite saada sama kogemust Androidis, kulutate palju rohkem. Namco Bandai järjekordne ahne mobiiliraha.
Selle mängu eesmärk on meelitada teid reklaame vaatama, mitte luua meelelahutuslikku mängu. See on ilus mäng, kuid rohkem tüütu kui lõbus.
mäng on hea
see ei taha laadida? selle juhtimise ajal see külmub ega jätka laadimist.
PAC-MAN 256 - Endless Maze আর্কেড yhym
Design My Home: Makeover Games கேஷுவல் wky
Arvasin, et mu edusammud salvestati pilve, kuid vahetasin seadmeid ja olen kõik kaotanud... nõme, ajaraisk.
Suurepärane mäng, näeb välja ja töötab hästi ning sellel pole mittevajalikke mängurežiime
Halvim kontroll... Proovige juhtimiseks lisada nooled
Mäletan, et mängisin seda mängu, kui olin umbes 8-aastane, ja see on ikka sama hea, kui see oli alates viimasest mängust.
See mäng oleks parem, kui mul on kolm liv3s Es-i
Ma armastan seda mängu, sest see paneb mängule uskumatu pöörde, lisades rohkem kummitusi, muutes selle lõputuks, tõrge, mis teid alati jälgib, ja rohkem võimsust kui lihtsalt võimsuspellet. Mul on nii hea meel, et nad selle mängu tegid ja loodan, et teised rakendused saavad seda teha. ammuta sellest inspiratsiooni
Vigastab teid iga mängu järel saadetavate märguannete kohta. Naeruväärne hulk reklaame.
See on hea, kuid võib igav minna
See ei meeldi, tundub, et see on kõrval, mulle meeldib vana versioon rohkem
See mäng on äge! See on nagu klassikaliste mängude keerutamine. Mängin seda mängu iga päev tundide kaupa! Olen suur vanade mängude fänn ja ka see mäng tundub nagu klassikaline pacman! See on nagu see, kuidas SEGA võttis Sonicu ja muutis selle Sonic Maniaks. Pacman 256 võttis klassikalise pacmani ja tegi selle mängu! Soovitan seda rakendust kõigile PacMani fännidele!!!!!!!
See on lõbus, ma lihtsalt tunnen, et mõne aja pärast muutub see veidi igavaks
Tead mida kedagi ei kotti
Palun muutke labürint väiksemaks
Tahtsin selle mängu mängimisest põnevil olla, pac-man on midagi, millega ma üles kasvasin. Kuid vaid mõni sekund pärast esimest mänguvooru (sõna otseses mõttes pärast mängu installimist ja avamist) jooksis rakendus kokku ja iga matš, mida proovisin mängida, pärast seda, kui ma ei suutnud isegi mõne sekundi jooksul läbida, ilma et see TAAS kokku jookseks. Üritasin telefoni taaskäivitada, et rakenduse uuesti avamisel tunda samasugust pettumust. Nii et pärast mõnda katset andsin lihtsalt alla ja desinstallisin rakenduse. Pole pettumust väärt.
Halvad juhtelemendid vajavad värskendamist
Lõbus mäng, kuid saavutused on rikutud.
Nii lõbus, kuid jookseb pidevalt kokku
Ma lihtsalt......
Okei, mängude idee on suurepärane, teostus on suurepärane, mängimine on suurepärane. Mul oleks siiski üks ettepanek. 1: Võimsustega seotud missioonide puhul laske võimsusel käivitada isegi siis, kui see pole aktiivses loendis, koormuse vahetamine muutub väsitavaks. 2: laadige reklaamid enne hullumeelsete muusikafailide laadimist või laadige need pärast uuesti. Kuigi kuulutused on haruldased, vaibub mäng nende laadimisel, muutes mängimise raskemaks.
Nautisin seda mängu, kuid ma ei saa enam laadimiskuvast mööda. Vau....
Ma igatsen päevi, mil sai lihtsalt mängu osta ja ei pidanud 45 sekundi pikkusi reklaame läbi istuma.
Mäng jookseb alati minu peale, kui ma mängin
Lõbus väikeste hooga...Kuni see suvaliselt mu edusamme kustutas ja pidi otsast alustama...Võttis tuuled mu purjedest kindlasti välja
mängisin mängu KAKS KORDA ja pärast seda lõi see avakuval tõrget ja ei avanenud enam.milline raiskamine
Ma ei saa öelda, et see on halb, sest see pole tegelikult minu mäng. aga see ei tähenda, et see on hea, vaid korralik
See on naeruväärne, see teeb neljandat korda, kui kõik mu volitused ja ostud lähtestatakse ning ma pean nüüd seda naeruväärset mängu mängides väga pettuma hakkama saama, kui nad suudaksid hoida seda lähtestamast ja uue alustamast pärast seda, kui olen kõik õppinud ja maksis kõige eest, mis oleks suurepärane
Et mängust aru saada, tuleb seda mängida. See on olnud pikim mängurakendus, mis mul telefonis on ja ma käin mänge läbi. Söö 256 pac punkti ja vaata, mis toimub 🤯😳😍
loll juhtimine, graafika ei saaks halvem olla
EI HEA! Algusest lõpuni halb kvaliteet, parem on mängida Google'i versiooni.
Värskenda Värskendus Värskendus. Vajab parandamist, uluk külmub alguses, kuid oli ikka kuulda täppide söömist. Mul on igapäevane Pacmani joomine ja ma ei saa seda mängida. Muudetud: 21.02.21 See mäng on rämps kõik, mida ma olen teeninud, mündid on kustutatud ja tõrgete jaoks pole ikka veel veaparandust. Ei soovitaks Pacman 256 mängimisele aega raisata.
See mäng on loll, sest 1. tasemed ei ole lihtsad😐2. on raske lõpetada
Oleks olnud 5 tärni, kuid mu mäng lähtestati ja ma kaotasin oma raha ja kaardid