Post by alexinfuldi on Mar 9, 2022 12:09:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braveland Pirate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braveland Pirate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Braveland Pirate 2022 version ▞▞▞
Jó játéknak tűnik, de tényleg egy csipetnyire van szüksége a nagyításhoz. Minden olyan kicsi, hogy egy Galaxy S6-on játszunk.
Ez egy jó folytatás a braveland és a braveland varázsló számára
Tetszik, hogy a hős valójában az egyik játékos ebben a játékban, valamint a hossza is.
Rövid játék sokkal több lehetőséggel. A csatamechanika rendkívül egyszerű, és a csaták néha inkább őrlődésnek, mint stratégiai csatának tűnnek
Imádom a stratégiai játékokat, hiszen ebben a sorozatban mindet játszottam. A többihez hasonlóan ez is jólesik és élvezetes játszani. Megéri az árat, amit fizettem.
nagyszerű játék
A képernyő fekete, és a csapatok nem láthatók, ha kijavítottad, örülni fogok, hogy tetszik ez a játék, így javítottam. A telefonom Xperia sp
Braveland Pirate Strategie aofl
Nagyon élveztem ezt egészen addig, amíg véletlenszerűen nem távolította el magát a kezdőképernyőről, és nem törölte az összes mentésemet.
Talking Tom Hero Dash Aksi ppqj
Tisztességes játék. Szórakoztató játék. Ehhez azonban komoly egyensúlyozásra van szükség. Normál nehézségi fokozaton indult, és nem volt más választása, hogy leminősítsen. Rengeteg pénzt keres könnyen, és ez rendben van. A normál sokkal keményebb mód. Alig keresel elég aranyat a csapatok fejlesztéséhez, nem beszélve arról, hogy felszerelést vásárolj a srácnak. Kiegyensúlyozottnak kell lenni. Minden csatát könnyedén 500-at csinálsz. Szerencsés vagy, ha 100-at keresel normálisan. Az Easy kicsit túl könnyű volt számomra, mivel gyakran játszom ezekkel a játékokkal, de a normál egyszerűen nem volt szórakoztató. Ez is TÚL RÖVID.többre van szükség
Szomorúság
Remek játék, és nagyon élveztem, mint a másik 2. Van néhány dolog, ami jobb is lehetne. Kicsit kiegyensúlyozatlan keményen. Eleinte nevetségesen nehéz hadsereget építeni, de ha egyszer felépítettük, a játék sokkal könnyebbé válik, és számomra ennek fordítva kellene lennie. A térképhez nagyítási funkcióra van szükség. Az ösvényt rögzíteni kell, hogy a legkisebb ellenállás (ellenségtől mentes) útján járjon. A főhőst nem tudom másik helyhez rendelni.
Gyorsan bele lehet jönni, kellően könnyed a történet. Nagyon ajánlottam ezt a játékot.
Csak 1 nap és a játék túl kevés küldetést teljesít, de a vasbank 2. csoportja túl nehéz
Nexus 5 kombinációval. Nagyon szeretném támogatni a játékot
Biztosan jó lenne, de nem fut, hurka üzlet
Elég bátor voltam ahhoz, hogy csatlakozzam a kalózok legénységéhez, és kalandozzak kincsért. Nagyon élveztem a szöveges kontextust
Nagyon szórakoztató játék!
A betöltési idők kicsit túl hosszúak, ezt lehetne jobban optimalizálni. Emellett hiányzott egy felhőszinkronizálási lehetőség, mint a Marshmallow.
Én és a fiaim imádjuk a vitorlázást!
Szeretem a kalózos játékokat. Ha szereted a forgatott játékokat és a kalózokat, ez tetszeni fog
Jól néz ki és szórakoztató. Egy panasz, de... Van Google Play integrációja, de nincs felhőalapú mentés, hogyan történt ez?
Kérlek csinálj másik játékot!
Nem az én csésze teám. Megpróbál visszatérítést kérni. De a postafiók tele. Kell segítség
Élvezetes, de rövid körökre osztott játék.
Nagyszerű játék. egyszerű, de élvezetes, jelentős különbséggel a 3 közül a legjobb. Gondoljunk csak az M&M hőseire vagy a Kings Bountyra.
Üres képernyő a főmenüben. Még a menüt sem tudom kiválasztani az utolsó mentési játék folytatásához. Ne fáradjon a játék megvásárlásával, ha az Xperia sp.
Braveland Pirate Strategi wlrl
Nem túl hosszú játék, de élvezetes!
Imádom ezt a játékot, megéri a pénzt, és többet fizetnék a hosszabb történetért. 3 nap alatt készült el
Miért nem játszom inkább a Heroes-t? Вторично
A sorozat legjobbja.
Tetszik az alapjáték, és játszottam az elődökkel is. Ez a rész megbünteti a játékost, ha nem veszi be a jobb kanyart. Kihagysz egy küldetést, vagy elvittek egy kincset, mert úgy döntöttél, hogy feltöltöd a csapataidat ahelyett, hogy egyenesen a kincshez mennél. Ez szívás, mert az ember nem tudja előre, milyen utat válasszon.
Remek rövid játék. Különféle ellenségek egyedi ellenséggel minden harcban. Párbeszéd van minden harc előtt, és egy jó sztori. Körülbelül egy-két napnyi játékidő van benne.
Nagyon élveztem ezt a 20 perces adagokban
Braveland Pirate Estratégia cbn
Nagyon gyorsan ismétlődik. A csatákon kívül nincs igazán mit tenni, és a csaták is nagyon hasonlóak.
Braveland Pirate Strategi wlrl
Nagyon tetszik és a sorozat is. De miért veszítettem el a mentett állapotomat a legújabb frissítéssel?
Nagyon élvezem a sorozat legújabb játékát, ha nincs meg a másik két játékod akkor vedd meg, nem fogod megbánni!
Szeretek minőségi játékokat támogatni iap nélkül. Nem tudom megváltoztatni a támadóim sorrendjét, de mindenesetre nagyon szórakoztató. LG G pad 8.3 a 4.4.2-n
Jó ezért az alacsony áron ($0,99 ~ 150 Ft), de nem tudom szinkronizálni a játékmentéseimet másik eszköz(ek)re?! Másolhatom a mentett adatokat?! OK, megtaláltam*, de srácok... * Android/data/com.tortugateam.bravelandpirate/files 0-Save2.dat | HUN / magyar: 150 Ft tényleg az ár amiért már mindenki meg tudja venni! Nagyon jó játék de sajnos nem tudom a játékállást szinkronizálni az eszközeim között (( Manuálisan szerencsére megy a dolog: Android/data/com.tortugateam.bravelandpirate/files 0-Save2.dat fájlt kell másolgatni .\
Addig élveztem, amíg ki nem törölte a mentéseimet. Stratégiailag nem elég mély ahhoz, hogy zavarja a benne töltött órák újrajátszását. Szerkesztés: Felveszem a kapcsolatot a fejlesztővel, de nem tudják visszaállítani a mentett játékokat. Értékelje a kapcsolatfelvételt, és megkapja a Space Landet, ha elérhető lesz Androidon... Bár továbbra sem megyek vissza, hogy befejezzem a Pirate-et
Imádom a Tortuga's Braveland összes címét. Rövid, de szórakoztató és pihentető.
Megvettem ezt a játékot bcoz of your steam give away. Kösz.
Túl rövid