Post by alexinfuldi on Mar 9, 2022 12:18:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japanese Dictionary Takoboto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japanese Dictionary Takoboto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ дозволяти шахрайства ▞▞▞
▞▞▞ Japanese Dictionary Takoboto 2022 version ▞▞▞
Я думаю, що ангел створив цю програму. Єдина програма Jisho, яка вам потрібна. ПРОСТИЙ у користуванні та ДУЖЕ ЛЕГКИЙ додаток для японської лексики, онлайн-граматики, КОРИСНИХ ГОТОВИХ навчальних списків та багато іншого! Будь ласка, підтримайте розробника, підписавшись на хмарний сервіс! Це дуже корисно, якщо ви використовуєте різні пристрої, оскільки він може СИНХРОНІЗАЦІЮ!ありがとうございます!
У ньому так багато слів і виразів, чудових прикладів, сучасних термінів, сленгу і навіть карток-практик. Легко шукати слова, програма дає хороші та корисні пропозиції, коли я роблю друкарську помилку. 5 зірок (і, будь ласка, зробіть це також для iOS!)
Це добре, але немає кількох слів
Це було настільки погано, що я не міг постійно вирішувати свою проблему
Найкращий англо-японсько-японсько-англійський словник! Надано приклади речень і порядок штрихів для кандзі. Просто функція перетворення тексту в мовлення, на жаль, недоступна в моїй країні. Якби в це можна було інвестувати, я б не проти підтримати розробника, оскільки ви зробили дуже дивовижну роботу!
Це дуже надійна програма-словник, хоча з якоїсь причини на моєму Android 7 nougat вона постійно виходила з ладу кожні 3 пошукові запити або близько того під час введення тексту, приблизно після 5 оновлень тому. Хоча у новіших ОС не було такої ж проблеми. Також було б добре, щоб нарешті можна було відсортувати або створити папку зі списком збережених слів, оскільки ви можете сортувати його лише за алфавітом, дещо дратує прокручування вниз до списку, який ви хочете зберегти або отримати.
Johnny Trigger: Action Shooter แอ็กชัน cbq
Досить добре, фрази дуже допомагають. Але справа в тому, що вимова кандзі не є японською, я розмовляю китайською, і це 100% китайська
Я ніколи не залишаю відгуки, але ця програма настільки корисна, що я змушений. Це ідеально, ви можете отримати доступ до словника в автономному режимі, ви можете вводити за допомогою romaji, kana або kanji. Ви навіть можете підготуватися до іспитів JLPT за допомогою цієї програми. Я маю на увазі, що половина причини, чому я міг досягти успіху у вивченні японської, полягає в цьому додатку. Я завжди раджу його людям, які цікавляться японською мовою. Але я подумав, що можу залишити відгук.
Хороший додаток 👍👍👍
Мені дуже подобається цей додаток, але мовний механізм не працює. Я зробив усі кроки, щоб змусити це працювати, але нічого. Чому?
Він показує неправильне значення, ви можете перевірити, скопіювавши його та вставивши його в Google Translate
Дуже корисний, його можна використовувати в автономному режимі, простий у використанні та дуже легкий для розуміння
Це дуже хороша програма з гарним охопленням словника.Одна маленька пропозиція. Було б чудово, якби в списку створено варіант пошуку. У мене є списки з досить великою кількістю слів. Його громіздко шукати слова вручну. Велике спасибі, хлопці!!!!!Він досить обширний і дозволяє легко знаходити слова з радикалами, єдине, що я можу порадити, це поставити акцент для слів, оскільки значення може бути зовсім іншим залежно від способу слово наголошене. Особливо для омофонів.
Мені подобається зовнішній вигляд програми, а пошук канджі з підстановочними знаками є приємним дотиком. Я б хотів, щоб я міг перемістити цю програму на свою SD-карту; здається, що це має сенс, оскільки це переважно статичний вміст.
Дуже гарний, якщо він додасть більше прикладів речень, це буде чудово
Takoboto — видатний офлайн-англо-японський словник. Визначення є вичерпними і також доступні французькою, німецькою та російською мовами. Канджі добре пояснені, і сама програма може переспрямовувати до програми Kanji Study. Існують заздалегідь складені списки слів для різних тем та/або ситуацій (наприклад, словник N5, дні тижня). Слова також можна експортувати в AnkiDroid. У ньому навіть є столи кана! Таблиці також практичні, оскільки містять усі комбінації кана і їх можна використовувати для пошуку слів у програмі. До речі, функція пошуку є розширеною, оскільки ви можете шукати канджі, кана, ромаджі або комбінацією двох або трьох з них. Знак питання також можна використовувати для позначення невідомих символів. Мені особисто подобається особливість, яка надає різні форми дієслів. Дуже корисно для початківців, як я. V(^o^) Проте найкраща частина - це без IAP і реклами: іншими словами, це абсолютно безкоштовно. ^_^
Чистий і швидкий додаток. Покращенням буде інтеграція з Anki. Наприклад, чи можна було б додати аудіо, що відповідає слову/прикладу речення?
Мені дуже сподобався цей словник, тому що він був простим у використанні. На жаль, рівні JLPT, наведені для кандзі, неправильні. (Вони ще до того, як тест мав 5 рівнів)
мені це подобається
Хороша програма з точки зору пошуку слів
Це фантастичний словник, і мені він подобається. Мені хотілося, щоб він міг відображати низький крок, і тепер він відображається з чудовою чіткістю позначення. - Якби я міг мати ще одну особливість, я б попросив її, щоб вона могла вказувати мені, яка_ форма дієслова, коли я шукаю форму дієслова. - Якби у мене була секунда, я б попросив у програмі місце для малювання невідомих кандзі, щоб мені не довелося завантажувати для нього окремий IME японського рукописного введення.
Чудовий японський словник.Мати дуже чіткі читання, з їх значеннями ви також можете включити в налаштуваннях наголос, щоб ви знали, як читати кожне слово з правильним наголосом висоти. Також ви можете встановити темну тему, дуже зручну для читання вночі. Чудовий інструмент для вивчення японської мови. Дуже корисно, я буду рекомендувати цю програму всім, хто вивчає японську мову, як я😊
Я люблю користуватися цим словником. Він дуже зручний, а функція списку чудово підходить для вивчення лічильників тощо. Він має купу настроюваних функцій, але я хотів би вибрати «тільки звичайні слова», щоб мене не перевантажував незвичайний словниковий запас. Мій вчитель японської кілька разів посміявся з мене за використання застарілих слів ха-ха
Чудовий додаток! Я використовував це для свого дослідження Nihongo. Мені подобається, що я можу створювати картки за допомогою Anki і це безкоштовно. Дякуємо за вашу працю, розробники. Otsukaresama! Чудові програми, різноманітні функції введення та виведення. Ви можете використовувати його в повсякденному ліфті без Інтернету. Рекомендувати всім (◠‿◕) b
Ця програма була дуже корисною, особливо після того, як я вчу японську. Але функція мовлення не працює. Чи є помилка?
Це чудово, але в ньому немає анімації порядку штрихів кандзі. Крім того, він фантастичний, а також не має дратівливої реклами, як у додатку jisho. я рекомендую це. Просто не забудьте завантажити рукописне введення Google для кращого використання.
Перша версія jpn dic у магазині додатків. все в порядку... АЛЕ ПРОСТА ПРОБЛЕМА. " Я шукаю слово за допомогою таблиці Kana, а потім вибираю у спливаючому списку слів. Коли я повертаю екран до списку пошуку з вибраного слова, таблиця Kana зникає... Після кожного окремого вибору потрібно знову відкрийте вкладку kana з меню параметрів..." Це так відволікає й марна трата часу...ви можете виправити це
Я думаю, що було б краще, щоб ви додали функцію написання кандзі для пошуку кандзі, оскільки це легше використовувати, ніж поточна функція
Цей додаток дуже допоміг мені, коли я навчався за кордоном в Японії. У мене не було доступу до Інтернету, тому це було обов’язково. Це якісний словник і дає морфологічні пояснення. Також легко шукати слово, дивитися на його кандзі, а потім знаходити інші слова з тим самим кандзі. (Чудовий спосіб навчання) Ви навіть можете додати до нього власні переклади, щоб він був зрозумілим для вас.
Мені подобалася ця програма, поки вона не показала мені слово, якого навіть не існувало, і людину, яка розмовляє японською мовою.
Ця програма абсолютно неймовірна і дуже допомагає у вивченні мови. Єдина моя скарга - відсутність можливостей інтеграції ankidroid. Якщо я спробую експортувати картку, це додає масу непотрібної інформації на картку. Я хотів би, щоб був спосіб налаштувати, що додати, як на передню, так і на зворотну сторону картки.
Без реклами та офлайн = 2 зірки | Характеристики та зміст, простота та сумісність = 3 зірки | 5 зірок
Мені дуже сподобалася ця програма, і я нещодавно перезавантажив її, але розділ «Радикали» більше не працює? Він просто показує ці поля з X посередині, тому я нічого не бачу, навіть коли натискаю на них або вибираю режим Flashcards Чи можете ви поглянути на це, будь ласка? Дякую
не тільки dict, але й японський інструмент отримання інформації. Наприклад, введіть слово та прочитайте кілька прикладів речень, щоб дізнатися про практичне використання. Потім виберіть нове слово з прикладів речень, які викликали вашу цікавість, і подивіться його приклади речень. повторіть це, і ви опануєте мову набагато природнішим і веселішим способом. це не просто чудовий словник, його можна використовувати як окрему програму для вивчення японської мови за допомогою читання та прослуховування японської мови, найкращий інструмент 5/5 на мобільному пристрої
Дуже корисний словник, яким легко і швидко користуватися.
Дуже корисний і має багато функцій, яких не вистачає іншим подібним додаткам. Наприклад, одна чудова функція полягає в тому, що ви можете прослухати приклади фраз, які відтворюються японською мовою, просто натиснувши на речення та натиснувши ГОВОРИТИ. Дякуємо за створення цієї програми.
Japanese Dictionary Takoboto Освіта cpwi
Japanese Dictionary Takoboto 教育 ogw
Я щойно встановив його, і він виглядає чудово, за одним винятком. Не могли б ви додати його, щоб побачити, які читання є Кун-Йомі, а які Он-Йомі?
Це єдиний словник, яким я завжди користуюся
Дуже корисно для значення японських слів
Гарний додаток.
можливо, зробити додаток abke для перекладу речень, а не просто слів
Цей додаток чудовий! Можливість швидкого пошуку дієслів, іменників тощо дуже допомогла мені в навчанні. Мені дуже подобається, що програма показує вам так багато інформації про кожне слово, особливо кандзі та приклади речень!
Japanese Dictionary Takoboto Освіта cpwi
Я люблю цей додаток!!!! За мої 30 років вивчення японської мови це стало моїм щоденним інструментом для глибшого просування на просунутий рівень і підготовки до тесту JLPT.
Чи не могли б ви додати панель інструментів, яку можна розмістити на головних екранах?Спасибі
Japanese Dictionary Takoboto शिक्षा easp
функція пошуку не відображає всі застосовні терміни, довелося використовувати інший dict для доповнення